Unja már, hogy a nappaliban elhelyezett szobatermosztát miatt egyik helyiségben meleg van a másikban hűvös?

Egy automatizált otthon helyiségenként intelligens szabályzással tized fokon képest tartani a hőmérsékletet minden helyiségben egyenként. így biztosítani tudjuk az egyenletes hőmérsékletet otthonában és a gazdaságos működtetést.

Elege van már a redőny távirányító keresgélésből reggelente?

Egy automatizált otthon reggel minden árnyékoló felhúz, este sötétedéskor le enged, napközben nyáron árnyékol, hogy ne érje közvetlen napsugárzás a helyiségeket és ezzel megakadályozva a felesleges felmelegedést.

 

Túl sok ideje megy el azzal, hogy a kazánházban próbálja átállítani a rendszer téliről nyárira vagy éppen, hogy eldöntse, mivel fűtsön?

Egy automatizált otthon mindig a leggazdaságosabb hőforrást választja ki otthona melegen tartásához. ha süt a nap, akkor beengedi a napfényt az árnyékolók felhúzásával, előre beállított logikák alapján eldönti, hogy a gázkazán vagy a hőszivattyú használata a leggazdaságosabb. külső hőmérséklet alapján eldönti, hogy hűtésüzembe vagy fűtés üzembe kell a gépészetet állítani.

Fordult már vissza a kapuból, mert meglátta, hogy égve maradt a lámpa?

Egy gombnyomásra élesedik a riasztó lekapcsolódik minden világítás elzárhatjuk akár a vizet és a gázt is. mindemellett jelenlétszimulációval is védheti otthonát az illetéktelenek ellen. azt automatika felkapcsolja a világításokat olyan helyeken ahol az ön is felszokta.

 

 

Nyaralás közben azon aggódik, hogy mi várja otthon mire hazaér?

Bárhol a világban benézhet otthonába biztonsági kamerái segítségével, be engedheti a takarítónőt így nem kell riasztó kódot kiadni senkinek.

Értesítést kaphat minden aktivitásról otthonában, a riasztó állapotáról, a hűtő és fagyasztók meghibásodásáról, de még akár az öntöző víztartály vagy kút vízszintjéről is.

 

Fényerő szabályozás

A világításvezérlésnek köszönhetően mindig a megfelelő fényerősséget tudja beállítani otthona helységeiben.

Akár előre beállított hangulatképek, akár kézzel beállított értékek, de akár külső fényerőtől függő belső fényerősség.

Sok minden más kényelmi megoldás várhatja otthonában, ha okos otthont választja.